Novi Sad
14.08.2015.
09:15
Agencija za privatizaciju objavila je danas novi poziv za prikupljanje ponuda za kupovinu novosadskog Dnevnika, po početnoj ceni od oko 3,7 miliona evra.
  • kome to treba?

    14.08.2015 15:30
    Više se piše o Dnevniku nego što Dnevnik piše o bilo čemu.
  • 14.08.2015 15:20
    Dole sa cenom
    I to je mnogo za Šećerka. Spuštajte do milion i po. Znate li koliko treba platiti rušenje, i novu zgradu na tom mestu?
    Sve što je nasleđe gadnog socijalizma, u kome je siroti nebeski narod loše živeo i svaki dan plakao, treba zatrti.
    Eto, sa drvećem koje je socijalizam sadio ide sjajno, uskoro ni jedno stablo više neće ostati da svedoči.Posađene su nove, patriotske pritke debljine palac.
  • 14.08.2015 14:03
    Pre nekih 30 godina redovno sam kupovao Dnevnik. Čak sam i igrao onu njihovu nagradnu igru u kojoj je u svakom broju izlazio delić neke slike koje si kasnije na posebnom talonu morao izlepiti u pravilnom redosledu. Posle se taj talon ubacivao kroz prozor Yuga 45 koji je bio parkiran ispred Dnevnika. I tako jednog dana pročitam ja svoje ime i prezime, adresu, da sam izvučen u toj nagradnoj igri. Izvukao sam putovanje za dve osobe. Odem u Dnevnik da se javim i vidim kako da preuzmem nagradu. U Dnevniku dobijem šokantnu informaciju da sam kao greškom izvučen iz bubnja i da me nikakva nagrada ne sledi. Posle preko nekog prijatelja u policiji saznam da su nešto muvali u Dnevniku a da je na moje putovanje otišao neko iz Dnevnika iako je jasno u Dnevniku pisalo da radnici Dnevnika kao i članovi njihovih porodica nemaju pravo učešća u nagradnoj igri. Hteo sam da ih tužim, ali bilo mi je rečeno da ne talasam jer su jaki igrači bili u igri a da spor ne bih dobio već bih sebi samo napravio problema. Od tada više nikada u životu nisam kupio Dnevnik a ruku na srce kada je Dnevnik počeo da propada bio sam izuzetno radostan. I sada sam radostan kada vidim da će otići za tepsiju ribe. Biću još radosniji ako bude otišao ban badava, poklonjen gratis nekome i nikada više u istoriji ne izadje ni jedan broj Dnevnika.
  • Чика Јова

    14.08.2015 12:24
    Дневник ће бити продат тек када на продају буде само његова имовина и то не за више од 2 милиона, тих 2 милиона можда само због локације и површине.
  • 14.08.2015 11:32
    U tom Dnevniku samo čitulje nešto valjaju.
  • MARRKOS

    14.08.2015 09:46
    Sramota
    Dnevnik se prodaje a ovi nazadnjaci se uselili u njihove prostorije...jos stampaju letke i ubacuju u sanducice "posetite nas na novoj adresi". ju ju ju....kakva je to bagra. Nadam se da ce mi izaci komentar

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna